¿Qué le pasa a Lucía? por Sobrino, Javier

Descargar ¿Qué le pasa a Lucía?.PDF

¿Qué le pasa a Lucía?

Título del ebook: ¿Qué le pasa a Lucía?
Autor: Sobrino, Javier
Editorial: Tandem Edicions
Categoría: Infantiles
Fecha de publicación: 4/1/2007
Número de páginas: 34
ISBN: 9788481317138
Idioma: Español
Más información del libro: Infantiles, Juveniles y didácticos

DESCARGAR AQUÍ

Tamaño del archivo: 166.08KB
Formatos disponibles: PDF – EPUB – EBOOK

Descripción del libro:

Emotivo texto de Javier Sobrino y extraordinarias ilustraciones de Pablo Amargo sobre la historia de una niña que no es como las demás.

Sobre el autor:

Javier Sobrino, asturià de naixement, es dedica a l’ensenyament en una escola de Cantàbria. No sé si és per la seva il·lusió per ensenyar a nens petits, per estar envoltat d’amics que, com ell, estimen la literatura infantil, o per la meravellosa biblioteca que té a casa. No ho sé, pot haver-hi moltes raons, però el que importa és que gràcies a «aquesta cosa especial» tenim llibres com Aldebarán, Me gusta, Mistral, El misterio de la niebla, Nilo y Zanzíbar, ¿Qué le pasa a Lucía?, Un secreto del bosque… fins arribar a Carnaval.

Rebeca Luciani. Va néixer a La Plata, Argentina. Va estudiar dibuix i pintura al Batxillerat de Belles Arts i va obtenir la llicenciatura en Arts plàstiques a la facultat de Belles arts de la UNLP. Des de l’any 2000 viu a Barcelona, on desenvolupa la seva feina d’il·lustradora i imparteix conferències i tallers d’il·lustració en diferents centres de formació artística. Ha il·lustrat una vintena de llibres per a nens i nenes, i els àlbums A la muntanya de les Ametistes, Busco una mare i El somriure de Daniela han estat distingits amb els White Ravens de la Internationale Jugendbibliothek de Munic. Al 2008 ha estat finalista en el I Premi Internacional de Compostela, per l’àlbúm La nube de Martín, amb text de Javier Sobrino.

Leer Ebook Online ¿Qué le pasa a Lucía?.epub

Deja un comentario