Quan succeeix l’inesperat por Ferran Pedret i Santos

Descargar Quan succeeix l’inesperat.PDF

Quan succeeix l'inesperat

Información del libro:

Título del libro: Quan succeeix l’inesperat
Autor: Ferran Pedret i Santos
Número de páginas: 108
Idioma: Catalán
Año de publicación: 8/9/2011
Otra información: información adicional no disponible.
Formato: PDF – EPUB
Editorial: Ediciones Carena

Descargar Quan succeeix l’inesperat

Este libro recibe el nombre de Quan succeeix l’inesperat y fue escrito por Ferran Pedret i Santos. Llega a todos nosotros gracias al trabajo de la editorial Ediciones Carena. Un libro muy interesante que ponemos a disposición de todo aquel que lo quiera descargar.

Fue publicado en el año 8/9/2011 y se encuentra disponible gratis para ser descargado en idioma Catalán. Con un total de páginas de 108, es un título muy descargado en nuestro sitio.

Los formatos disponible para bajarlo son PDF y Epub. Para hacerlo, únicamente es necesario continuar con el enlace. Si te interesa algún otro libro de la misma categoría, o de otros géneros, puedes encontrarlos navegando en el sitio.

Resumen del libro:
Tothom sabia que havia de passar, però ningú ho esperava. No encara. No d’aquesta manera. Però és en el clarobscur que sorgeixen els monstres. Res és més esfereïdor que allò desconegut, ocult i sense forma. I alhora, com saben bé tots els grans mestres del terror, res no ens atreu amb tanta força. És per això que sentim la imperiosa necessitat d’explicar-nos el moviment 15-M. Necessitem etiquetar, classificar sota alguna de les categories familiars tot allò que ha passat en els mesos que van d’abril a juny. Perquè ara ha succeït l’inesperat, i no pas fa un any, o l’any vinent? De quina manera ha passat? Qui ho ha endegat? El moviment, dotat d’una poc habitual intel•ligència col•lectiva, es resisteix hàbilment a ser explicat completament i ens obliga, per fi, a aventurar-nos fora de la nostra zona de confort. Aquest és un llibre elaborat amb urgència, sí, perquè és un llibre urgent. Parteix de l’anàlisi, des de Barcelona, de la progressiva presa de consciència respecte a la transcendència històrica de la cruïlla en què es troba la nostra societat, de les confluències i les aliances socials que han fet possible el naixement del moviment que ha sacsejat la vida política del país. Ho fa per tal d’aventurar algunes de les perspectives que s’obren per a aquest i a partir d’aquest. Però sobretot ho fa per tal d’apuntar algunes tesis que puguin ser útils al necessari procés de reconstrucció d’una esquerra ensems combativa i eficaç.

Información sobre descargas:

  • Última vez descargado: hace 48 minutos.
  • Veces que fue descargado: 750.
  • Veces que fue leído: 1256.
Descargar Quan succeeix l’inesperat de Ferran Pedret i Santos en PDF | EPUB

Deja un comentario