Quadern de llengua bon vent, 2 Primària por Imés; Inmaculada Díaz Blanco

Descargar Quadern de llengua bon vent, 2 Primària.PDF

Quadern de llengua bon vent, 2 Primària

Información del libro:

Título del libro: Quadern de llengua bon vent, 2 Primària
Autor: Imés; Inmaculada Díaz Blanco
Número de páginas: 64
Idioma: desconocido
Año de publicación: 5/1/2015
Otra información: Fundación Santa María-Ediciones SM
Formato: PDF – EPUB
Editorial: Gusti; David Arumí Casanovas (il.)

Descargar Quadern de llengua bon vent, 2 Primària

Este libro recibe el nombre de Quadern de llengua bon vent, 2 Primària y fue escrito por Imés; Inmaculada Díaz Blanco. Llega a todos nosotros gracias al trabajo de la editorial Gusti; David Arumí Casanovas (il.). Un libro muy interesante que ponemos a disposición de todo aquel que lo quiera descargar.

Fue publicado en el año 5/1/2015 y se encuentra disponible gratis para ser descargado en idioma desconocido. Con un total de páginas de 64, es un título muy descargado en nuestro sitio.

Los formatos disponible para bajarlo son PDF y Epub. Para hacerlo, únicamente es necesario continuar con el enlace. Si te interesa algún otro libro de la misma categoría, o de otros géneros, puedes encontrarlos navegando en el sitio.

Resumen del libro:
Encudernación: Rústica Colección: Saba Comunidad Autónoma: Comunidad Valenciana Cuaderno del alumno En SM sabem que educar és fer créixer. L’educació, com la saba, nodreix, fa créixer, genera vida i es troba en una renovació constant. Et presentem Saba: un projecte global per a totes les etapes educatives basat en un model sòlid d’educació en valors, en l’eix del qual es troba l’alumne i la millora dels seus resultats a través de l’atenció als diferents ritmes i estils d’aprenentatge. Un projecte que naix des de la vocació de servei i suport al mestre en la seua tasca, i el dota dels recursos idonis per al seu dia a dia. I que és el reflex del nostre compromís amb l’educació a través de la introducció flexible de noves metodologies i tecnologia eficaces per a la millora de la qualitat educativa. Les claus de Saba: Comprendre per a aprendre: Perquè la comprensió és la clau de l’aprenentatge, es desenvolupen diferents mecanismes que ajuden l’alumne a interioritzar i integrar els continguts: contextualització dels continguts, activitats pràctiques i pròximes i aprenentatge basat en l’experiència. Construcció del propi aprenentatge: L’alumne inicia el seu aprenentatge a través d’activitats de caràcter manipulatiu. Atenció als diferents ritmes i estils d’aprenentatge: propostes específiques d’atenció a la diversitat per a cada unitat didàctica. Els materials desenvolupats per a atendre la diversitat dels alumnes i els programes específics que s’hi ofereixen adapten els continguts als diferents nivells i estils d’aprenentatge, i possibiliten així l’educació personalitzada. Recursos específics, propostes de repàs, reforç i ampliació, generador de proves i Sabadigital. Suport al mestre: Recursos pràctics i eficaços que faciliten el treball diari a l’aula. Innovació metodològica: programes d’innovació que es poden integrar d’una manera natural en la dinàmica habitual de l’aula al ritme i l’abast que cada mestre i centre desitgen: Aprenentatge cooperatiu, Aprendre a pensar i Intel·ligències múltiples. Aprendre a ser i a conviure: El projecte Saba dóna un nou impuls a l’educació en valors, i li atorga un paper protagonista. Totes les unitats es conceptualitzen al voltant d’un valor, seguint una programació a través de les diferents etapes

Información sobre descargas:

  • Última vez descargado: hace 51 minutos.
  • Veces que fue descargado: 1246.
  • Veces que fue leído: 1211.
Descargar Quadern de llengua bon vent, 2 Primària de Imés; Inmaculada Díaz Blanco en PDF | EPUB

Deja un comentario