El cor pensant dels barracons por Etty Hillesum

Descargar El cor pensant dels barracons.PDF

El cor pensant dels barracons

Información del libro:

Título del libro: El cor pensant dels barracons
Autor: Etty Hillesum
Número de páginas: 208
Idioma: desconocido
Año de publicación: 6/5/2017
Otra información: Angle Editorial
Formato: PDF – EPUB
Editorial: María Rosich Andreu (tr.), Emilia Bea Pérez (pr.)

Descargar El cor pensant dels barracons

Este libro recibe el nombre de El cor pensant dels barracons y fue escrito por Etty Hillesum. Llega a todos nosotros gracias al trabajo de la editorial María Rosich Andreu (tr.), Emilia Bea Pérez (pr.). Un libro muy interesante que ponemos a disposición de todo aquel que lo quiera descargar.

Fue publicado en el año 6/5/2017 y se encuentra disponible gratis para ser descargado en idioma desconocido. Con un total de páginas de 208, es un título muy descargado en nuestro sitio.

Los formatos disponible para bajarlo son PDF y Epub. Para hacerlo, únicamente es necesario continuar con el enlace. Si te interesa algún otro libro de la misma categoría, o de otros géneros, puedes encontrarlos navegando en el sitio.

Resumen del libro:
El 1942, durant l’ocupació nazi d’Holanda, Etty Hillesum treballa per al Consell Jueu a Amsterdam. Poc després, però, fruit d’una creixent maduració espiritual i una assumpció radical del seu compromís, demana el trasllat al camp de concentració de Westerbork per assumir el destí del seu poble. Enmig del dolor personal i la tragèdia col·lectiva Hillesum serà capaç de descobrir la bellesa de la vida, refugiada en l’esperança que, aviat, havia d’arribar un nou món, més just i humà. Mantenint aquesta esperança va morir a Auschwitz el 1943. Tot i que els seus textos no es van publicar fins quaranta anys després de la seva mort, Hillesum s’ha convertit en un referent imprescindible i una figura especial: no és una teòrica, ni una líder activista, sinó una dona amb un profund compromís humà davant una experiència extrema. «Hem sobreviscut a un dimarts més. Si dimarts vinent surt un altre transport, hi ha molt poques possibilitats de retenir-los [els seus pares]. Aquesta preocupació és el que més et consumeix; amoïnar-te pels altres, vull dir.» «Aquest capítol de la història de la humanitat és tan trist i vergonyant que no sé ni com parlar-ne. Fa vergonya haver-hi estat present i no haver-ho pogut impedir.» «Etty Hillesum es trobaria de manera molt singular entre les veus femenines del segle passat que han clamat per la justícia i la pau des de la pròpia experiència de discriminació, violència i guerra. L’escriptura va ser en ella un autèntic instrument de resistència.» (Del Pròleg)

Información sobre descargas:

  • Última vez descargado: hace 23 minutos.
  • Veces que fue descargado: 615.
  • Veces que fue leído: 1461.
Descargar El cor pensant dels barracons de Etty Hillesum en PDF | EPUB

Deja un comentario